Innowacje na talerzu

Informacja Prasowa

09-09-2011  Autor: Anna Adamska   Źródło: Międzynarodowe Targi Poznańskie sp. z o.o. / Poznań International Fair Ltd.   Kategoria: Wiadomości z kraju

DESIGN / Burzę mózgów wokół tematu jedzenia podczas targów Polagra-Food przeprowadzą młodzi, polscy projektanci.

Tomek Rygalik, jeden z  najbardziej utalentowanych i rozpoznawalnych polskich projektantów młodego pokolenia, absolwent Royal College of Art w Londynie  oraz Gosia Rygalik, pasjonatka food designu i absolwentka Wydziału Wzornictwa warszawskiej ASP, zaproszą 14 września, podczas targów Polagra-Food, do udziału w warsztatach Food Design. Uczestnicy wraz z prowadzącymi prześledzą przebieg procesu projektowego od idei, przez projekt, do produktu, poznają narzędzia stosowane w procesie innowacji oraz zaprojektują innowacyjny produkt lub usługę spożywczą. Ostatnim etapem szkolenia będzie praca w grupach, skoncentrowana wokół różnych perspektyw związanych z tematem jedzenia.

Targi Polagra-Food odbędą się w dniach 12-15 września na terenach Międzynarodowych Targów Poznańskich. Więcej informacji na stronie: www.polagra-food.pl

 
 
Copyright by W-A.pl 2007, e-mail: admin@w-a.pl      W-A.pl      www.wydział-architektury.com